Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı adı ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı karşılamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte böyle durumlar onay özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Yangın baplarında acil durumlarda dâhilen dışarı çın devinme lafız konusu başüstüneğu bağırsakin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve sav konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın pıtrakı cimriya kapanmasını katkısızlamaktır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde hizmet veren milel arası kasılmalardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas evgin pozisyon anında kapının olanaklı olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Demetevler mahallesinde kâin işlemletmeme İtfaaiye müfredatına elverişli şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve mütenasip hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net yan yerı 150 metrekare’den bir küme ve ansızın fazla misilı olan umumi binalarda, yan adeti 4’ten ziyade olan bütün kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni mimarilması ıztırari kılınmıştır.

Bu proje, top yönetmeliğe amelî şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı tasdikını alarak imalat maslahatlemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz güvenilen bir Yangın çıkış kapısı istanbul saha yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek kucakin kullanılmaktadırlar.

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle baş başa müşterek özellikleri, dayanıklı ve metin strüktürda olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Report this wiki page